Proteinets många hälsofördelar

Protein som kosttillskott

Vassleproteintillskott är lämpliga för alla åldersgrupper. En mängd olika smaker är tillgängliga för människor att välja mellan. De kan köpas från fitnesscentra och till och med på deras lokala hälsobutiker. Som innehåller sådana hälsokomplement som är lämpliga för träning. Det stärker kroppens immunitet och hjälper till att förebygga cancer.

ÄrtproteinProteinrik mat

Trodde att du har sett dem alla? Ärtprotein kommer från den gula splittärten, vilket gör det till ett populärt val för vegetarianer och veganer. Vassleprotein är populärt bland kroppsbyggare och vikthöjare eftersom det innehåller gott om protein. Som krävs av kroppens muskler för att stödja sådana tunga fysiska sporter. Vassleprotein hjälper till att uppnå sådana ansträngda träningar utan att bära bort Det är därför mycket användbart under motståndsträning.

Hampa Protein

Hampaprotein härrör från frön från cannabisplantan som har vunnit popularitet de senaste åren. Och ja, vi pratar bara om hampa som en matkälla här. Vassleproteinisolatet innehåller ca 92% -97% proteinhalt. Denna biprodukt av mejeriprodukter innehåller lågt kolesterol och fettinnehåll och är därför ett perfekt fettfattigt kosttillskott.

Ris Protein

Ris protein är ett utmärkt alternativ för veganer och de som har allergier i mjölk. Det finns protein i ris! Trots att man ofta tänkt som enbart kolhydrater blir brun ris en standardkälla för vegetariskt proteinpulver.

Veteprotein innehåller två hormoner, glukagonliknande peptid-1 (GLP-1) och kolecystokinin (CCK). Dessa två bioaktiva komponenter är aptitdämpande medel och därför rekommenderas vassleproteintillskott under viktminskningsprogram.

Sojaprotein

Sojabönor är en av de få växtproteinkällorna som erbjuder alla essentiella aminosyror. Proteinet är koncentrerat eller isolerat efter att sojabönorna har skrovats och torkats i sojamjöl vilket också gör för läckra pannkakor.

Veteprotein är också högt rekommenderat för patienter med kardiovaskulära komplikationer. Det är också lämpligt för cancerpatienter som genomgår kemoterapi och strålbehandlingar. Och har svårigheter att tillhandahålla kroppens näringsbehov på grund av aptitförlust, illamående och trötthet. Vassleprotein är rik på cystein, en annan viktig aminosyra som ökar immunsystemet genom att höja nivån av glutationnivåer.

Proteindrink

Vassleprotein

Vassleproteinpulver är en av de bästa alternativen.
Det mest populära proteintillskottet på marknaden idag är vassle en biprodukt i processen att förvandla mjölk till ost.

Vassleprotein är också användbart för seriösa idrottare som syftar till att bygga en stark och mager kroppsbyggnad. Leucin, en essentiell aminosyra, som krävs för muskelväxt och muskelproteinsyntes finns i vassleprotein. Det är en mycket rik källa till BCAA (grenad kedjaminosyror) som metaboliseras direkt i olika muskelvävnader som finns i kroppen. Detta kompletterar de nödvändiga nivåerna och hjälper till vid ombyggnad och reparation av magenta, starka och hälsosamma muskelvävnader.

Kaseinprotein

Kasein produceras med hjälp av en separationsprocess applicerad på flytande mjölk. Som kan koncentrera eller isolera mjölkproteinet från kolhydrater och fetter.

Veteprotein kan erhållas som ett isolat från vassle, en biprodukt av ost som erhålls från mjölk. Denna form av protein är naturligt komplett vilket innebär att den innehåller alla aminosyror. Som är nödvändiga för kroppen, och det är nödvändigt att konsumeras som en del av den dagliga kosten. Dessa essentiella aminosyror utgör byggstenarna för passform och hälsosamma kroppsvävnader, muskler, naglar och hud. Den perfekta kombinationen av aminosyror som finns i vassleprotein bidrar till att förbättra atletisk prestanda samt förbättra kroppssammansättningen.

Äggprotein

Äggprotein kommer från, ja, ägg! Det är ett komplett protein som görs genom att separera ut äggulorna och dehydrera äggvita. Veteprotein är en utmärkt energiprojektor. Större muskelområden som kräver överskott av protein tillhandahålls av vassleproteinisolat. Eftersom kaloriintaget är lågt orsakar det inte magbesvär. Därför är detta tillägg lämpligt för viktminskning och kontrollerad diet.

Eftersom vassleprotein är lättlösligt, smälter det lätt och absorberas effektivt i kroppen. Det ger mycket snabb näring till kroppsmusklerna, och det kallas därför ”snabb” protein. Veteprotein är en källa till glutation, en antioxidant som hjälper till att bygga ett hälsosamt immunsystem.Proteinpulver

Lämna ett svar