E cigg och E juice i Stockholm

E cigg butiker i Stockholm har alla någonting gemensamt och det är att dom säljer e cigg och e-juice.  Att röka e cigg idag är något som är ganska vanligt och många använder just e-cigaretter för att sluta röka.

Att sluta röka med e cigg

När du ska sluta röka den vanliga tobakscigaretten så finns det många olika hjälpmedel. Det finns nikotintuggummi, nikotinplåster, nikotintabletter och ja massor av andra hjälpmedel. Elcigg anses av många vara den bästa och idag kan miljontals människor kalla sig rökfria med hjälp av just e cigg.

Att sluta röka med en e cigg är både njutbart och lätt. Och enligt många är det det enklaste sättet att sluta röka.

E cigg med massor av bra egenskaper

Ecocig är ett Svenskt företag i Stockholm som säljer och handlar med e cigg. Och har som enda företag i Sverige producerat en egen elcigg som är specialtillverkad för just tidigare tobaksrökare. Elciggen är avancerad och utvecklad tillsammans med producenter i hela världen. Och sedan ihopsatt och serietillverkad och säljs över hela Europa.

Ecocig Torpedo Startpaket

Modellen som är unik är konstruerad för att lätta på röksuget. Och många tusen användare i hela Sverige har slutat röka med just den här modellen.

Ecocig Torbedo elcigg heter modellen och du kan köpa den som ett startpaket. Som då är speciellt framtagen för dig som tidigare rökt vanliga cigaretter. I startpaketet får du med tre stycken e-juicer med tobakssmak som också dom är speciellt framtagna att passa tidigare rökare.

Dark Tobacco, Classic Tobacco och Menthol No.1 är dom tre smakerna. Som alla vunnit pris på mässor runt om i världen. Dark Tobacco är en e-juice smak som är ganska tjock och mustig i smaken. Medans Classic Tobacco påminner lite om Light cigaretter. Dvs inte svagare i styrka utan bara lite mer distinkt och fränare i smaken. E-juice är själva vätskan du fyller på i din e-juice och som innehåller smak och nikotin.

Ecocig som ligger i Stockholm säljer några av dom bästa e-cigaretterna i Sverige och har även hundratals med smaker.

Du hittar mer information om ecocig på deras hemsida som du kan besöka här: https://ecocig.se

 

Lämna ett svar